Tiszta szép vonalakkal

A cég családi vállalkozásként 1991 tavaszán alakult Kecskeméten. Az alapító mérnökök mögött ekkor már hosszú szakmai tapasztalat volt. A vállalat alakulása óta megtöbbszörözte, mintegy megtízszerezte árbevételét. Megrendelőik biztosak lehetnek a szolgáltatás minőségében. 

A vállalkozás profiljai: tervezés, generálkivitelezés, belsőépítészeti munkák, értékbecslés festés, burkolás. Tevékenységünket az ország teljes területén végezzük. Cégünk az utóbbi 28 évben több kereskedelmi és műemléki épület felújításában vagy az épületben létesülő iroda, üzlet kialakításában vett részt generál kivitelezőként.

Referenciák: 

Kecskeméten az újjáalakított Parfüméria, a fővárosban pedig a Dunkin Donuts-, a Pizza Hutgyorsétkezõ, Bonbon Hemingway üzletek, a Margitszigeti Ramada Szálló, vidéken pedig több, Ofotért-üzlet, Hungária Biztosító, ABN – AMRO Bankfiók generálkivitelezési feladatai.

A cég szakipari alvállalkozásban (festés – burkolás) olyan nagyberuházásokon is részt vett, mint a MOL Rt. kútjainak rekonstrukciói, a kecskeméti városi bíróság épületének felújítása, vagy éppen a Westel 900 budapesti központjának kialakítása. A Pólus Center, az EUROSPAR, az M5 Autópálya, a Magyar Nemzeti Bank kecskeméti fiókjának belsõ munkáin is dolgozott.

Az elmúlt években sikerült új piacokra belépnünk, melyeken jelenleg is újabb munkákkal kapcsolatos tendereken veszünk részt: a Richter Gedeon Zrt. számára Dorogon egy szteroid üzembővítést hajtottunk végre, valamint az NNG Kft. és a Via Pannonia Group számára irodákat alakítottunk át, újítottunk fel. Új megrendelőnk volt a BH IMMO Kft., Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Magyar Fejlesztési Bank és az Akker-Plus Kft. Több önkormányzati megbízású kivitelezésben vettünk és veszünk részt – Ballószög, Tass, Szalkszentmárton, Kecskemét – illetve a régi visszatérő megrendelőink mellett új partnerekkel bővült a megrendelői körünk, úgymint a Kiskőrösi Tankerületi Központ vagy a Pyrus Magna Zrt. 

Cégünk továbbra is igyekszik bekapcsolódni az EU-s finanszírozással bíró építőipari projektekbe, az ezen forrásokhoz kötődő szervezetekkel rendszeres kapcsolatot ápolunk.

Társaságunk továbbra is nagy hangsúlyt fektet a szakmai háttér minél magasabb színvonalára. A munkaterületen dolgozó munkatársaink képzett szakemberek, tevékenységüket diplomás létesítmény felelősök, építészmérnökök irányítják, akik folyamatos továbbképzéseken és oktatásokon vesznek részt a meglévő tudásuk frissítése és gyarapítása céljából. A háttérben az irodából az ő munkájukat segítik a felsővezetői, műszaki előkészítői, pénzügyi, minőségügyi alkalmazottak.

A minőséget igazolja, hogy számos közismerten igényes külföldi megrendelő is elégedett a Free Line Kft. munkáival.