Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Milyen elérhetőségeken fordulhatnak hozzánk meglévő és új Partnereink?
6000 Kecskemét, Halasi út 2.
+36-76-507-250
titkarsag@freeline.hu
Mióta működik a Free Line Kft?
A cég családi vállalkozásként 1991 tavaszán alakult Kecskeméten.
Mi a cég hitvallása?
Társaságunk továbbra is nagy hangsúlyt fektet a szakmai háttér minél magasabb színvonalára. A minőséget igazolja, hogy számos közismerten igényes külföldi megrendelő is elégedett a Free Line Kft. munkáival.
Milyen tevékenységet végez a Free Line Kft.?
A vállalkozás profiljai: tervezés, generálkivitelezés, belsőépítészeti munkák, értékbecslés festés, burkolás. Tevékenységünket az ország teljes területén végezzük. Cégünk az utóbbi 28 évben több kereskedelmi és műemléki épület felújításában vagy az épületben létesülő iroda, üzlet kialakításában vett részt generál kivitelezőként.
Mi a Free Line Kft. célkitűzése?
a) Partnereink elégedettségének biztosítása és folyamatos növelése munkánk során, mind a konkrét, mind a jogosan elvárható igények kielégítésével.
b) Minden partnerünk számára a Free Line cégnév a megbízható és jó minőséget jelentse, amelyet kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokon keresztül nyújtunk számukra.
c) Megfelelő érdekeltségi és képzési rendszer működtetésével kívánjuk biztosítani minden dolgozónk megfelelő felkészültségét és azonosulását céljainkkal.
d) Munkánk során betartjuk az előírt munka- és környezetvédelmi szempontokat, valamint az egyéb jogszabályok, rendeletek, stb. előírásait.
Milyen minőségügyi szabványok szerint dolgoznak?
A Free Line Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1999. decemberében az MSZ EN ISO 9002:1996 szabvány előírásai szerint kezdett dolgozni. A működést a TÜV Bayern 2000. áprilisában auditálta és tanúsította. A vállalat a generál-kivitelezés, belsőépítészeti munkák, szakipari munkák, építőanyagok és építőipari segédanyagok értékesítése terén szabályozott munkafolyamatokkal rendelkezik, rendszeresen minősített alvállalkozókkal dolgozik, saját munkatársait továbbképzi.
Kik számára érhető el?
A fenti tevékenységeket magánszemélyek, állami és önkormányzati intézmények, kis-és középvállalkozások, valamint multinacionális cégek is igénybe vehetik.
Milyen szakember gárdával rendelkeznek?
A munkaterületen dolgozó munkatársaink képzett szakemberek, tevékenységüket diplomás létesítmény felelősök, építészmérnökök irányítják, akik folyamatos továbbképzéseken és oktatásokon vesznek részt a meglévő tudásuk frissítése és gyarapítása céljából. A háttérben az irodából az ő munkájukat segítik a felsővezetői, műszaki előkészítői, pénzügyi, minőségügyi alkalmazottak.